בסדנאות ימי הולדת – החגיגה מתחילה עוד לפני האירוע בשלב ההכנות, כשבוחרים ביחד את המתכונים, את הנושאים, את החומרים, המעורבות היא בכל.
בכל קבוצות הגיל , ילדים, נוער, חיילות, זוגות צעירים, משפחות, הגיבוש של להיות ביחד בזמן איכות אינטימי וליצור משהו משותף נותן הרבה רגעים של אושר והכרת תודה.
בסדנאות האפייה – לא רק לומדים איך ליצור יש מאין, מבליל של חומרים יוצרים מאפה טעים וריחני, לומדים גם את ההיגיון של שילוב החומרים, את הכלים הדרושים וכמובן גם איך לאפות בהנאה ובאהבה , להנות מהיצירה וכמובן גם מהאכילה של משהו שאתה יצרת בכוחות עצמך מחומרי גלם איכותיים שאתה החלטת עליהם.
:החוויה מתפרשת על כל השלבים
מהתיאוריה – לימוד של המתכון, חומרי הגלם ואיך הולכים להכין
הכנה – הכנת הבצק עד לתפיחתו
מילוי וציפוי – במגוון של חומרים שנבחרו ביחד עם החוגגים
…אפייה – הריח מתפשט כבר במטבח ועם פתיחת התנור מגיע הוואו
בתום הסדנה – יוצאים כולם עם המתכונים, עם הרבה ידע שרכשו ועם המאפים שאפו בעצמם
כולם יוצאים עם חיוך והרבה שמחה , עוד יום הולדת מוצלח עבר
ואין מאושרת ממני .